10.10.2024

09.10.2024 tarihinde Fakültemiz Kalite Komisyonu Fakülte Kalite Sorumlusu Doç. Dr. Sevgin Batuk Ünlü başkanlığında 2024-25 Eğitim-Öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. İİBF Dekanı Prof. Dr. Elif Nuroğlu'nun da katıldığı toplantıda, İşletme, İktisat ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinin kalite ve akreditasyon süreçlerine ilişkin durum değerlendirmesi yapılarak, eğitim, öğretim ve idari işleyişin iyileştirilmesine ilişkin gündem maddeleri görüşüldü. Bölümlerin akreditasyon süreçleri hakkında ilerleyen günlerde fakülte genelinde toplantılar yapılması, hem idari ve akademik kadronun hem de öğrencilerin sürece dahil edilmesi planlanıyor.