Doç. Dr. Ebru Turhan Akademik Danışma Kurulu Üyesi Olduğu IEP Berlin’in Yıllık Konferansına Katılım Gösterdi

02.10.2024

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Turhan, akademik danışma kurulu üyesi olduğu ve Almanya’nın en önde gelen araştırma kurumlarından olan Institut für Europäische Politik’in Berlin’de 19 ve 20 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirdiği “Forging Futures: The EU, its Neighbourhood and Beyond” başlıklı yıllık konferansına katılım gösterdi. Avrupa Birliği’nin rekabet gücü, Avrupa’da yükselen popülist aşırı sağ, AB’nin genişleme süreci ve Avrupa’ya komşu bölgelerdeki jeopolitik gelişmeler gibi konulara değinen uluslararası konferans, Avrupa Çalışmaları alanında önde gelen uluslararası akademisyenleri, teknokratları, düşünce kuruluşu temsilcilerini bir araya getirdi.