Çin Heyeti TAÜ’de

17 Aralık 2019’da Pekin’de bulunan University of Business and Economics (UIBE)‘den bir heyet, Türk-Alman Üniversitesi'ni ziyaret etti. Ziyarete üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Wang Qiang, Bilimsel Araştırma Bölümünün müdür yardımcısı Prof. Dr. Wu Jun ve Uluslararası İlişkiler Birimi Müdür Vekili Anita Huo katıldı.

İİBF 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Açılışı

İİBF 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Açılışı Siemens CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Gelis'sin katılımlarıyla gerçekleşti.

İİBF 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Açılışı

İİBF 2019 - 2020 eğitim - öğretim yılı açılış konferansı kapsamında bu yıl Siemens CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Gelis'i konuk ediyoruz. Sayın Gelis'e işletmelerde sürdürülebilirlik konusu üzerine yapacağı sunum için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

İŞLETME LİSANS PROGRAMINDA ÇİFT DİPLOMA AVANTAJI

Uluslararası ortak lisans programını (çift diploma programı) hayata geçirmek üzere TAÜ İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu’nun, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgin Batuk Turan’ın, Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden TAÜ İşletme Bölüm Koordinatörü Prof. Dr. Rıza Öztürk ve Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İşletme Programı Koordinatörü Prof. Dr. Natalie Bartholomäus ile birlikte yürüttüğü bir yıla yakın süren hazırlık çalışmaları meyvesini verdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile Bölümün Almanya’daki partner üniversitesi Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (Fachhochschule Bielefeld) İşletme Bölümü arasında 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi itibarıyla çift diploma programı uygulanmaya başlıyor.

TAÜ İŞLETME BÖLÜMÜNDE ULUSLARARASI ORTAK LİSANS PROGRAMI AVANTAJI

Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile Bölümün Almanya'daki partner üniversitesi Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (FH Bielefeld) İşletme Bölümü arasında uluslararası ortak lisans programı tesisine ilişkin protokol YÖK tarafından 03.04.2019 tarihinde onaylanmıştır. 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla uygulanmaya başlanacak ortak lisans programı kapsamında Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) ve YÖK, TAÜ İşletme Bölümü öğrencilerine Bielefeld’de eğitim alacakları dönem için burs imkânı sağlamaktadır. Gerekli şartları yerine getirerek başarılı olan Türk-Alman Üniversitesi öğrencisi, hem Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (FH Bielefeld) hem de Türk-Alman Üniversitesi'nden birer diploma alacaktır.

İŞLETME BÖLÜMÜMÜZ ÜÇÜNCÜ MEZUNLARINI VERDİ

İşletme Bölümümüz ÜÇÜNCÜ MEZUNLARINI verdi. Mezunlarımızı tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜMÜZ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüz İLK MEZUNLARINI verdi. Mezunlarımızı tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.